Info & Nazorg

Gecertificeerden Tandcosmeticus

Wij zijn gecertificeerden Tandcosmeticus en hebben al jaren ervaring met tanden bleken. Bij Celebs White Smile gebruiken wij peroxide-vrije bleekgel bestaande uit natrium carbonaat.

Zijn Er Nadelen Aan Het Gebruik Van Peroxidevrije Bleekgel?

Zijn Er Nadelen Aan Het Gebruik Van Peroxidevrije Bleekgel?

Er Zijn Geen Nadelige Effecten. Het Enige Is Dat Niet Iedereen Door Deze Bleekgel Spierwitte Tanden Zal Krijgen.

Dit Is Puur Afhankelijk Van Uw Eigen Tanden, Zoals (Extreem) Veel Aanslag Of Weinig Aanslag.

Reken Niet Op Een Gerard Joling Glimlach

Doordat Onze Peroxide-Vrije Bleekgel Alleen Maar Uit Natuurlijke En 100% Veilige Ingrediënten Bestaat, Is Zo’n Gerard Joling Glimlach Niet Mogelijk.

Buitendien kan je alleen met facings of reconstructie van je tanden, spierwitte tanden krijgen.

Het is wel mogelijk dat uw tanden een flink aantal tinten witter zullen worden, na een behandeling met onze peroxide-vrije bleekmiddel.

U krijgt geen witte tandpasta glimlach, maar wel natuurlijk, wittere tanden. Bij sommige klanten gebeurt het wel dat hun tanden extra wit worden.

Het is dus puur afhankelijk van uw eigen tanden.

De Wet van 0,1% perioxidevrije bleekgel

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt.
Onze bleekgels zijn in Amerika gefabriceerd en getest. De 0,1% peroxide bleekgel is op basis van een lage concentratie Sodium Perborate en onze peroxide-vrije gel bevat Natrium Carbonaat. De bleekgel bevat stoffen om de tanden mooi en egaal te kunnen bleken en een lang resultaat te behouden. Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen en bleekt snel met resultaat. Geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden.

Speciale formule

Een mooi gebit en een stralende glimlach zijn uw visitekaartje. Tanden bleken is geheel veilig voor uw gebit, dankzij de speciale formule. Onze specialisten werken met een peroxidevrije bleekgel (natrium bicarbonaat). Uw tanden zullen tussen 1-12 tinten witter worden na één van de gekozen behandeling.

Hoelang blijft het zichtbaar?

Het duurt ongeveer 3- 6 maanden voordat je gebit weer teruggaat naar de oorspronkelijke kleur (mits nazorg wordt gehanteerd). Dit is gemiddeld, bij de een kan dit eerder gebeuren dan de ander. Voor een blijvend resultaat raden wij aan om 2 weken na de behandeling terug te komen voor nog een sessie en dan tussen de 3-4 maanden weer terug te komen. We werken uitsluitend met natuurlijke producten die niet sterk en agressief zijn.

De behandeling

U krijgt eerst een vingerdoekje om uw tanden klaar te poetsen vóór de behandeling, daarna worden uw lippen ingesmeerd met een vitamine-E creme om uitdroging te voorkomen, hierna plaatsen wij een mondspreider in; de gel wordt dan op de tanden aangebracht en door de blauwe LED lamp wordt de gel geactiveerd. Deze procedure wordt 1x, 2x tot 3x 25 minuten uitgevoerd. Afhankelijk van welke behandeling u kiest is de min/max tijd ongeveer 25 tot 75 minuten.

Polijsten

Met onze Celebs Polish Before & After en onze Celebs VIP Smile behandeling behaald u het mooiste en maximale resultaat. Hierbij kan een 2e behandeling binnen 3 weken worden uitgevoerd. Daarna volstaat een eenmalige herhaling van de Celebs TouchUp Smile behandeling binnen 4-6 maanden als onderhoud, afhankelijk van de leef- en eetgewoonten.

Wat mag wel en niet na de behandeling

Het beste is om na de behandeling de eerste 3 á 4 uur niets te eten of te drinken, behalve water of melk, daarna kunt u wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Dit geldt voor de rest van de dag (komende 12 uur* lang). Daarnaast is het beter om de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. De volgende ochtend kunt u weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

* Tot 2 uur alleen water en/of melk

* Tot 4 uur niet roken (indien u echt de 24 uren* niet volhoudt).

*Roken binnen 24 uur geschiedt geheel op eigen risico. Ben je niet in staat om dit vol te houden probeer dan minimaal

4 uur te wachten met de eerste sigaret.

* Tot 24 uur geen sterke kleurstoffen waaronder koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Deze bevatten sterke kleurstoffen.

Wat mag ik WEL eten (ná 4-6 uur)?

Witte wijn
Asperges
Witlof
Bloemkool
Wit vis
Naturel chips
Wit vlees (kipfilet)
Melk
Friet

Wat mag ik NIET eten (ná 24 uur)?

Rode wijn
Bietjes
Koffie
Kruiden
(Kerrie)
Coca Cola
Rode Kool
Rood vlees
Ketjap

Waarom mag ik alleen wit eten/drinken?

Door activatie van de led licht bleekt de gel nog tot 12 uur na de behandeling door. De tanden zullen de volgende dag 1 tot 2 tinten witter zijn. Daarom moeten kleurhoudende voedingsmiddelen het liefst worden vermeden tot de volgende dag. De volgende dag mag alles weer gegeten en gedronken worden.

Nieuwsgierig Geworden Naar Onze Behandelingen?

Wilt u ook een stralende glimlach met mooie witte tanden, zonder peroxide? Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Amerika. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn of zonder vervelende bijwerkingen.