Tanden Bleken

Wij zijn gecertificeerd Tandcosmeticus. Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Amerika. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

ADVIES VOOR POLISH-BEHANDELINGEN

Wij adviseren om ná een tanden bleek-behandeling een Polish After-behandeling ( 1 x 10 minuten) te boeken om de kleur langer te behouden. Met deze behandeling kunnen wij restant aanslag verwijderen en worden u tanden nog witter. Een Polish Before-behandeling ( 1 x 10 minuten), adviseren wij bij tanden welke veel aanslag heeft. Dit om zo uw behandeling goed te laten slagen.

NOG BETERE RESULTATEN BEHALEN MET ONZE POLISH-BEHANDELINGEN!!

Wanneer u vóór de bleek behandeling kiest voor een Clean Polish behandeling, dan wordt de opperlaag van de aanslag en tandplak verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt krijgt u dubbel zoveel resultaat met de bleek behandeling.

De Super Polish behandeling geeft een glans en beschermlaag over het gebit na de bleek behandeling. Na de Super Polish behandeling houdt u de witte kleur 2 tot 3 maanden langer aan.